Pengikut setia

Sunday, 12 June 2011

kehidupan di Universiti

Oleh kerana suasana tidak seperti semester lepas,secara automatiknya jadualku akan berubah.
Pagi kul8-10 kelas bermula,rehat 1jam g library,pastu kul 11-1 sambung blik.pukul 1-2 rehat balik asrama,solat di sana,kul 2 sambung hingga kul4,kul5 balik mandi dan terus basuh baju.xleh kumpul2 lagi.pastu rehat,malam pula stdy kat library.tu pun klau rajin sbb klas full.kul11 tidur secukupnya,tu jdual ari ahad dan selasa,jadual ari isn plak,kul 10-12 klas b.i .lpas tu rehat kul 12-1.rehat selama1 jam stgh di asrama.pastu 1.30 btolak ke DKU sbb bilik kuliah ni jauh ckt dr yg lain.kul 4 abes klas,mcm biasa balik basuh baju,pastu rest minda g joging2 pkul 6 gitu.balik kul7 mandi pstu rest jap.kul 8.30 mlm gi library study kat sana.kul 12 mlm tidur,jgn tidur lewat.jadual rabu:8-10 pg class pastu rest sejam,g library o mane2 je,smbung kuliah kul 11-1 pastu abes..boleh rest jap.klu xde ara melintang kul 2-4ptg leh stdy kat library.blik bsuh baju n g main.kul7 balik mandi.rest pastu kul 8.30 start study smpai kul11mlm,tidur....xpyh g library..klu bilik bising ngn kwn2 roomate kna g stdy kat library jgk,,jadual ari kamis lak,,,keje sndiri 8-9 sbb cuti,kul9-10 study kat bilik je xpun g mlayang kat library,pastu kul12-1 ada kelas jap..pastu balik..sukati nak g memana,,g library or balik jap solat n mandi pastu g study kat library.ari jumaat"pandai2 la jaga waktu..nk study group atau bincang assignment.ari sabtu:kokurikulum kul8-12.tamatulang sampai abis semester ni..amin...semoga aku berjaya dalam kehidupan dan pointer aku di upgrade kn dgn lebih maju..; )

No comments:

Post a Comment

arigatO!